Zelf niet meedoen

Ik ben de laatste weken ook nog twee keer bij een triathlon geweest waaraan ik zelf niet meedeed. Dat was omdat ik door het zware trainen moet oppassen met m’n energie ‘vergooien’ aan korte wedstrijdjes en/of omdat ik een andere rol had.

Op 3 juli was ik bij de Vrouwentriathlon in Utrecht, als reporter. Hier interview ik één van de dames die hoog eindigden (foto John de Boer):

Ik met blokje en pen in de aanslag

Dat soort werk resulteerde onder andere nog dezelfde dag in een persbericht, dat bijvoorbeeld hier integraal is overgenomen. Sportieve rustdag, maar wel hard werken ook!

Afgelopen zaterdag was ik bij Triathlon010, als chauffeur, supporter en soigneur van manlief, die meedeed aan de kwart. En als fotograaf. De twee best gelukte producten daarvan zie je hieronder:

IMG_3716

IMG_3733

Op die onderste foto begint hij net aan een fraaie prestatie: in de 40+-categorie had hij de derde looptijd. Niet gek voor een 59-jarige!

Die Triathlon010 is een erg leuke trouwens. Vorig jaar vond ik het al leuk om mee te doen, maar voor toeschouwers is hij ook vermakelijk. Je kunt het hele zwemparcours overzien, de eerste fietsers komen alweer voorbij na een ronde als de laatste nog moeten starten, dus er is de hele tijd wat te zien. Aanrader!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.