Welkom (sticky)

Cartoon van Ironman LouiseOp 28 augustus 2016 volbracht ik, op mijn 50e, de Ironman van Vichy. Als je meteen daarover wilt lezen: hier staat het verhaal van die dag. Ik begon bijna twee jaar ervoor met dit weblog om te vertellen over de weg erheen, die met de nodige ups en downs is verlopen

Sinds mijn Ironman schrijf ik hier verder over mijn eigen belevenissen, vrouwensport en trainingszaken – ik ben inmiddels trainingsbegeleider geworden. En ik triathlon nog steeds!

Wees welkom, neus lekker rond op dit weblog, ik heb geprobeerd het leuk én informatief te maken. Als je wilt reageren, doe dat – vind ik leuk!   


Reacties

Welkom (sticky) — 1 reactie

  1. Dank je voor de review. Ik ben geen vrouw dus heb geen ervaring of gevoel bij deze materie. Waar ik ineens heel veel herkenning in zag was het deel compartimentering naar integralisering. Dat is exact wat er een jaar geleden bij mij heeft afgespeeld. Van een losse hardloper en een losse moutainbiker naar een triathleet die let op het totaalplaatje. Grappig dat ik dat nu in een kader heb gezet! Nogmaals dank!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.