Volgende update

Gister weer naar de huisarts geweest. Ik begin vandaag met ontstekingsremmers slikken, en dan zou het in twee weken een stuk beter moeten zijn. Volgende week ook nog naar de orthopeed om te kijken of het echt niet gebroken is en voor aanvullend advies (zeker als het dan nog niet beter is). Mogelijk daarna ook nog naar de podotherapeut ofzoiets.

Ondertussen verbetert het hooguit marginaal en heb ik ook in het dagelijks leven best veel hinder, enorm balen. Gister had ik een drukke werkdag in Utrecht en dat was wel confronterend. Even stevig doorlopen om de trein te halen is er ook niet bij, sterker nog, ik vind de afstand fietsenstalling – perron al vervelend genoeg. Moet mezelf dus wel in acht nemen, ook qua trainen. Ook omdat de crosstrainer van zondag stevig is aangekomen: spierpijn – in mijn armen en schouders!


Reacties

Volgende update — 2 reacties

  1. Ja, zwemmen gaat goed, alleen kan ik maar met één been afzetten. En ik moet een beetje oppassen en mijn bovenlijf niet overbelasten, merk ik wel. Ik had twee keer in de week lopen vervangen door een keer extra zwemmen, de cross-trainer en langer op de triathlonfiets, maar dat is allemaal óók belastend voor mijn armen en schouders, dus dat is te veel. Anders zit ik straks van de regen in de drup!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.