Sportkunstenaar 2021 (sticky)

Om de week begeleid ik een stiltewandeling in Overschie. Als je mee wil doen – wees welkom – kom ervaren wat lopen met een groep in stilte met je doet! Tot nu toe gaat het steeds door, aangepast aan de corona-maatregelen. Neem even contact op voor de precieze info.

Daarnaast – het zijn nog steeds uitzonderlijke tijden, maar je kunt bij mij terecht voor advies als je wilt trainen voor wandelen, hardlopen, fietsen en aanverwanten. Helemaal als je dat sinds de coronacrisis bent gaan doen. Ik kan je helpen met eerste én vervolgstappen.

Neem ook contact op als je rustige duursport wil inzetten voor je geestelijke welbevinden. Last van stress, angst, somberheid, concentratieproblemen? Niet gek, nu – er komt (nog steeds) veel op ons af. Wandelen, hardlopen of fietsen kan je helpen deze tijd goed te doorstaan.

Of wil je gewoon sporten met meer plezier? Beter omgaan met alle onzekerheden van nu. Kansen benutten die er liggen nu er zo weinig wedstrijden zijn. Als je daar ondersteuning of begeleiding bij zoekt, neem dan contact op.

(bijgewerkt op 12 maart)


Reacties

Sportkunstenaar 2021 (sticky) — 2 reacties

  1. Gave site Louise! Leuk om te lezen, ook als dertiger ;).
    Ook leuk om te lezen dat je stukjes voor Oase Magazine geschreven hebt (of nog schrijft?). Gebruik ik op mijn werk in het onderwijs.

    • Leuk om te horen dat je mijn site leuk vindt en dat je Oase gebruikt. Ik heb meer dan tien jaar voor Oase geschreven maar ben een jaar of twee geleden gestopt (op hun initiatief), maar er zijn daarna nog wel af en toe columns van me gerecycled. Of dat nog doorgaat, weet ik eigenlijk niet.
      Ik heb de tekst van m’n ‘over mij’ pagina net even aangepast, want daar stond het nog alsof ik nog steeds voor Oase schrijf. Ik heb trouwens wel nieuwe schrijfplannen, of liever gezegd: ik ben best hard met iets bezig – daarover hopelijk over niet al te lange tijd meer op dit blog!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.